CAT

Noticies - Darrera hora de RADOBELL GLOBAL


2018
DORMITY - CONSTRUCCIÓ DE NOUS ESTABLIMENTS COMERCIALS

RADOBELL GLOBAL ha dut a terme les obres precises (projecte decoració, reformes integrals, mobiliari,...) per l'obertura dels nous establiments comercials de la firma DORMITY a SANTS (BARCELONA), IGUALADA i VITÒRIA.

RADOBELL GLOBAL durà a terme próximament les obres precises per a l'adequació de les noves instal·lacions comercials a BARAKALDO. Tanmateix, DORMITY  té projectat noves obertures de botigues a REUS, IRÚN i BILBAO, on esperem seguir comptant amb la seva confiança.

[ Veure Fotos ]2018

Servei de Manteniment Oficial de DORMITY a nivell Nacional.

RADOBELL GLOBAL és l'empresa encarregada del servei de manteniment oficial dels establiments DORMITY a nivell nacional.

[ Veure Fotos ].2018

NOVA NORMATIVA LOPD

RADOBELL GLOBAL ha efectuat els canvis necesaris per adaptar-se als a les noves exigències de l'actual LOPD (Llei Orgànica de Protecció de Dades), així com al RGPD (Reglament Europeo de Protecció de Dades, obligatori a partir del 25 de Maig de 2018). 

[ Veure Document ].2017-2018

PAUL HARTMANN IBERIA, S.A

RADOBELL GLOBAL ha dut a terme les obres de reforma de nova cafetería i menjador, a les instal·lacions de HARTMANN, sitas a Montornès del Vallès (Barcelona).

[ Veure Fotos ]

 2017-2018

PAUL HARTMANN IBERIA, S.A

RADOBELL GLOBAL ha dut a terme les obres de reforma de vestuaris i zones comuns, a les instal·lacions de HARTMANN, sitas a Montornès del Vallès (Barcelona).

[ Veure Fotos ]

 2017-2018.

RESIDENCIA SANTA TERESA (VALLS).

RADOBELL GLOBAL ha dut a terme les obres de reforma i adaptació del banys de la Residència i Centre de Dia SANTA TERESA, a la localitat de VALLS (TARRAGONA).

A la PRIMERA FASE es van reformar 23 lavabos i, en la actualitat, s'està duent a terme una SEGONA FASE corresponent a la reforma de 21 lavabos més .

 2016.

LABORATORIOS ZAMBÓN i LABORATORIOS SALVAT.

RADOBELL GLOBAL ha estat recentment contractada per a la realització de treballs d'obra civil a LABORATORIOS ZAMBÓN i LABORATORIOS SALVAT, afegint-se així a d'altres dels nostres clients del sector (LABORATORIO ALDO UNIÓN, LABORATORIOS Dr. ESTEVE, etc.); i fent crèixer la nostra presència en treballs d'obra civil i manteniment d'empreses farmacèutiques.

 

 


2016.

RUTALIA - Red Industrial de Catalunya.

RADOBELL GLOBAL ha estat inclosa al portal de serveis RUTALIA, passant a formar part de la xarxa industrial de Catalunya, disposant així d'un nou mitjà de localització, així com d'informació relativa a la nostra empresa.

Ens podran trobar a l'apartat Sector Construcció i obra Pública.

 


2015.

Servei de Manteniment Oficial de LABORATORIOS DR. ESTEVE, S.A.

RADOBELL GLOBAL ha estat considerat com a Servei de Manteniment Oficial dels prestigiosos Laboratorios Dr. Esteve S.A., ubicats a l'Avinguda Mare de Déu 221 de Barcelona, així com a les seves instal·lacions de Martorelles, on habitualment i de forma continuada, oferim els nostres serveis d'obra civil.

 


2015.

Adaptació a la Llei de Protecció de Dades (LOPD)

RADOBELL GLOBAL, gràcies a un accord de col·laboració amb CONVERSIA, ha implantat els mitjans necesaris per l'estricte compliment de la Llei de Protecció de Dades (Llei Orgànica 15/1999 LOPD), proporcionant així major seguretat als nostres clients i col·laboradors.

 

 

 


2014 - Novembre.

Nova Denominació: RADOBELL GLOBAL, S.L.

RADOBELL, com a conseqüència del seu constant procés de renovació, passa a denominar-se RADOBELL GLOBAL, continuant amb els mateixos recursos i serveis prestats des de sempre, i mantenint els mateixos nivells de qualitat i profesionalitat que ens han avalat des dels nostres inicis.

L'esmentada reestructuració de l'empresa suposa alguns canvis en l'accionariat d'aquesta, càrrecs directius, nou CIF, actualització del nostre logo, i millores diverses com a adaptació a la nova Llei de Protecció de Dades, implantació de noves tecnologies, etc..

 


2013 - Juliol.

RADOBELL finalitza la Primera Fase del Projecte ALDO UNIÓN.

RADOBELL conclou la primera fase del projecte de construcció de la futura seu del LABORATORI ALDO UNIÓN d'Esplugues de Llobregat (Barcelona).

Aquestes obres s'han desenvolupat sense incidències, amb l'alta exigència i qualitat pròpia del nostre servei, i complint els terminis fixats a la planificació.

Gaudeix d'algunes fotos que permeten fer un seguiment visual de l'evolució del nostre project.

[ Veure Fotos ]


 


2012 - Juliol.

RADOBELL inaugura la seva nova Pàgina Web

Després de 5 anys amb la versió anterior, RADOBELL dóna un nou impuls a la seva imatge corporativa, renovant i presentant el seu nou projecte web.

Amb aquest nou format, a més d'un disseny més adient a la imatge i el moment actual de l'empresa; el visitant trobarà una major quantitat d'informació gràfica del nostre treball, cosa que els permetrà fer-se una idea més encertada de la nostra manera de plantejar les obres.

Finalment, comença a establir vincles d'apropament entre l'empresa i el client, iniciant la presència de RADOBELL a les xarxes socials.

 

 


2012 - Juny.

¡25 ANIVERSARI de RADOBELL!

Un treball ben fet, una constant voluntat de millora i una implicació en cadascún dels projectes que ens han confïat, té com a conseqüència que la nostra empresa hagi pogut mantenir-se al mercat i anar grandint en el tipus de projectes dels que ens hem responsabilitzat els nostres clients.

Ara, 25 anys després de la nostra constitució com a empresa; al moment en que cel·lebrem el nostre 25 ANIVERSARI, us volem dir... ¡¡¡¡GRÀCIES!!!! A tots els que heu dipositat la vostra confiança en el nostre treball.

Seguirem treballant per continuar fer-nos mereixedors d'aquesta confiança.

 

 


2012 - Març.

RADOBELL inicia la construcció de la nova planta d'ALDO UNIÓN.

RADOBELL ha estat l'adjudicatària de l'obra civil per a la construcció de la futura seu del LABORATORI ALDO UNIÓN d'Esplugues de Llobregat (Barcelona). Aquestes obres, que actualment es troben en fase d'execució, consisteixen en la construcció d'un magatzem automàtic i d'un edifici administratiu amb una capacitat de 16.000m2.

Gaudeix d'algunes fotos que permeten fer un seguiment visual de l'evolució del nostre project.

[ Veure Fotos ]