CAT

L'Empresa: RADOBELL GLOBAL

 

QUI SOM?

RADOBELL GLOBAL és una empresa de caràcter familiar, dedicada a la Construcció i als Manteniments Industrials, que compta amb una estructura sòlida i un equip humà propi consolidat, format per excel·lents professionals que són el principal actiu de la nostra empresa.

 


COM TREBALLEM?


OBRA ALDO UNION - Construccions RADOBELL

EXPERIÈNCIA...

La nostra àmplia experiència i els nostres medis materials i tècnics, ens permeten executar qualsevol tipus d'obra amb la major qualitat, serietat i rapidesa. Prova d'això, és la continuïtat dels nostres clients confiant en nosaltres l'execució de tots els seus projectes.

Aquesta experiència l'hem adquirit al llarg de la nostra extensa trajectòria, i durant aquest tempos hem crescut significativament, però mantenint sempre els nostres principis ètics que van servir de fonaments als nostres inicis.

OBJETIU EMPRESARIAL...

El nostre objetiu principal é i serà obtenir els més elevats nivells de qualitat en tots els projectes en que participem.

 

Dades Corporatives:

RADOBELL, S.L. fou constituïda formalment i escripturada davant notari públic des del 17 de juny de 1987, pel seu fundador Andreu Raso Pérez.

Posteriorment, en novembre del 2014 experimenta una gran renovació amb la nova denominació social RADOBELL GLOBAL, S.L., i esdevé Isabel Raso Doña la nova gerent de l'empresa.

La nostra activitat principal és la CONSTRUCCIÓ GENERAL D'OBRES, entès el concepte en tota la seva amplitud, és a dir, des de la concepció del projecte fins a l'execució final de les mateixes.

> INFORMACIÓ FISCAL:

- CIF: B-66420910 / - RAZÓN SOCIAL: RADOBELL GLOBAL, S.L.
- DIRECCIÓ SOCIAL: Avda. Compositor Bizet nº 3 (Pol. Ind. Can Jardi) Rubi.

> INFORMACIÓ GENÈRICA:

- Clasificació Empresarial Licitació en Obra Pública > (Descarregar .pdf)
- Nº Inscripció al REA: 09000048039 > (Descarregar .pdf)
- Afiliada al Gremi Constructors del Vallès

 


INSTAL·LACIONS: OFICINES I MAGATZEM