CAT

Avís Legal

En compliment de lo establert a la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, le informem que aquest Web és propietat de la societat mercantil RADOBELL GLOBAL, S.L.; amb domicili social a Avinguda Compositor Bizet, 3 (Pol. Ind. Can Jardí) - 08191 - Rubi (Barcelona), amb C.I.F nº B6642091 i inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, al tom ..., Llibre ... Secció ..., Foli ..., Fulla ..., inscripció ...

Per consultes, contacti'ns a info@radobell.com o al telèfon: 935 886 912.

L'accès al nostre web per l'usuari es gratuit i està condicionat a la prèvia lectura i acceptació íntegra i expresa de les presents Condicions Generals d'Ús. Així, si l'usuari no estigués d'accord amb aquestes condicions d'ús, haurà d'abstenir-se d'utilitzar aquesta web i operar per mitjà de la mateixa.

Tots els continguts presents al nostre Web són propietat de l'empresa i estàn protegits pels drets de Propietat Intelectual i Industrial.
Mitjançant el seu web RADOBELL GLOBAL ofereix informació sobre l'empresa i els nostres serveis, sense que això suposi cap relació professional, mercantil ni laboral amb l'usuari. Per altra banda, RADOBELL GLOBAL és lliure per, en qualsevol moment, modificar la presentació i configuració del nostre web i inclús suprimirla de la xarxa, així com els serveis i continguts prestats, tot això de forma unilateral i sense avís previ.

RADOBELL GLOBAL es compromet a no remetre comunicacions sense identificar-les com tals. A tal efecte no es considerarà comunicació comercial tota l'informació que s'envïi als clients de RADOBELL GLOBAL sempre que tingui per finalitat el manteniment de la relació contractual i l'informació de qualsevol activitat pròpia del servei que el client pugui dur a terme o tenir contractat amb RADOBELL GLOBAL.

RADOBELL GLOBAL no utilitza cookies al seu web ni es fa responsable dels anys que puguin produir-se, de qualsevol natura, a partir de l'ús de l'informació continguda en aquest web. Qualsevol enllaç (link) l'accès al qual es faciliti mitjançant el web www.radobell.com, i que permeti a l'usuari accedir a prestacions i serveis oferits per tercers, no pertanyen ni es troben sota el control de RADOBELL GLOBAL; motiu pel qual no ens fem responsables ni de l'informació continguda en ells (integritat, veracitat i licitut del contingut), ni de qualsevol efecte que puguin derivar-se d'aquesta informació.

En definitiva, RADOBELL GLOBAL no es fa responsable del incompliment de qualsevol norma aplicable en que pugui incòrrer l'usuari en el seu accés al web www.radobell.com i/o en l'ús de les informacions contingudes en ell; essent per tant, l'Usuari, l'únic responsable de l'ús que realitzi del serveis, continguts, enllaços i hipertext inclosos al web www.radobell.com.

RADOBELL GLOBAL en la seva Política de Privacitat ha adoptat totes les mesures necessàries per garantir la màxima seguretat i confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal. Així, per navegar per www.radobell.com es pot fer de forma anònima sense necessitat de subministrar cap dada personal. Únicament al moment de contactar amb nosaltres, sol·licitarem el seu email per poder atendre a les seves consultes; i les dades personals facilitats a la comunicació enviada, s'incorporaran als fitxers d'informació de RADOBELL GLOBAL. Per això, de conformitat amb lo establert a l'article 6 de la L.O.P.D., mitjançant l'indicació de les seves dades, l'usuari consinteix inequívocament a RADOBELL GLOBAL per a que precedeixi al tractament d'aquestes dades personals facilitades; puguent, en qualsevol moment, exercitar el dret d'accés, rectificació, oposició i, si procedeix, cancel·lació, comunicant-lo per escrit i amb indicació de les seves dades a RADOBELL GLOBAL, S.L al domicili de l'Avinguda Compositor Bizet, 3 (Pol. Ind. Can Jardí) - 08191 - Rubi (Barcelona).